Titulní strana arrow TEPLO
TEPLO-kompletní řešení topení Tisk E-mail

 

 Jednou z hlavních činností firmy je vytápění. Počínaje konzultací, přes navržení, dodání i montáží daného topného systému.

 V dnešní době jsou velice žádané zařízení spalující obnovitelné zdroje, je to ekologické, a především velice ekonomické. Navíc pohled do ohně očišťuje. Stále více se používají tepelná čerpadla, která se v dnešní době dají pořídit za velice příznivou cenu a navíc šetří nemalé peníze, náklady na chod domácnosti jdou dolů i díky snížené sazbě za odběr elektřiny. A samozřejmě nejpoužívanější v našich končinách,  jsou zatím různé typy plynových kotlů. Energií takto získanou je ideální předávat do podlahového topení, kde se nám opět snižuje ekonomická náročnost, protože tomuto způsobu vytápění postačí nízká teplota k předání potřebného tepla. Toto řešení je cenově srovnatelné s dřívějšími realizacemi, navíc má delší životnost a neomezuje prostor topnými tělesy, nepráší se, a je velice příjemné. 

Je toho spoustu, co vám můžeme nabídnout, nejvhodnější je osobní setkání, jen tak se nejlépe dobereme ideálnímu řešení pro Vás.